20.4.16

HEİDİ FİLMİ YORUMUM : "HEİDİ" BİR ÇOCUK DRAMIDIR..



Çizgi film sevmeyen var mıdır? Yoktur sanmıyorum. Biz koca eşeklerin evinde çoluk çocuk olmadığı halde çizgi film kanalı açık duruyor ise:) demek ki baya seviyoruz. Animasyon filmleri ise, daha çıkacak haberini alınca not edip beklemeye başlıyor ve ilk hızla seyrediyoruz. Üstelik bir kez seyretmek yetmiyor, bize, sıkıldıkça tekrar tekrar izleyebiliyoruz.


Heidi çizgi filminin yeni versiyon filminin çekileceğini duyduğumdan beri, mutlulukla bekliyordum. Çünkü çocukluğumuzda seyrettiğimiz yegane bir kaç çizgi filmden biri olan Heidiyi hepimiz çok severek izledik. Hikaye olarak piyasaya çıkan Heidinin yazarı bayan "Johanna Spyri". Kendisi bu çocuk kitabını 1881 yılında ve 53 yaşında yazıyor. Daha sonra kitabı çizgi film haline getirenler Japonya oluyor. Yani bizim izlediğimiz versiyon japonların çektiği .Sonrasında bir çok ülke zaman zaman bu kızın hayatını anlatan film yapıyor. Sonunda İsviçreli yönetmen kendi hikayelerine el atarak bu filmi tekrar çekme kararı alıyor.

19.4.16

YENİ TREND TASARIM TİŞÖRTLER !



Esmiyor mu ne ? Şaka bir yana ufak ufak hava ısınmaya başladı. Sıcakların kendini belli etmesiyle birlikte insanlar her geçen gün biraz daha sokaklara dökülmeye başlayacaklar

Ülkenin içinde bulunduğu bu kargaşa ve durmadan değişen gündem hayatı ne kadar zorlaştırsa da tüm olumsuzluklara rağmen bahar her zaman umudu temsil eder. Bahar gibi neşenizi yerine getireceğini umduğum bir siteden bahsedeceğim.

Havalar güzelleştikçe kışlıklar kaldırılacak ve tişörtler çıkartılacak. Baharın içimize doldurduğu neşe tişörtlerimize yansıyacak.

Hemen herkesin özel önem verdiği ve bir yere koyduğu kıyafetleri vardır. Bi kafa bu noktada bize çok özel tasarım tişört teklifleri sunuyor. Özel bir yere koyacağımız tişörtlerden koleksiyon sahibi olmamız mümkün.

12.4.16

DİNLİYORUM - TOM ODELL - ANOTHER LOVE

Bu ara en çok dinlediğim şarkı bu.
2013 yılında çıkmasına rağmen bir defilede çalınması ile popüler olmuş, ilginç oysa mühtiş bir ses ...10 Haziranda çıkacağı bildirilen Yeni albümün ismi "Wrong Crowd”...


Çıkış tarihi: 8 Mart 2013
Şarkılar: Another Love Song
Sanatçı: Tom Odell


4.4.16

İPANA LUXE PERFECTİON BEYAZLATICI DİŞ MACUNU YORUMLARIM

Doğru makyaj, dolgun kirpikler, bakımlı bir cilt, hacimli saçlar… En önemlisi de beyaz dişlerle sağlıklı, güzel bir gülümseme! Bu yüzden diş bakımına ve beyaz olmasına oldukça özen gösteriyorum. Sürekli yeni ürünleri deneyimlemeyi de seviyorum. Burada raflarda gözüme çarpan ve Amerika’nın en büyük diş macunu markası olan Crest aslında Procter and Gamble’ın Türkiye’de sunduğu İpana markasıyla tamamen aynı içeriklere sahipmiş. Dünyada ilk defa beyazlatıcı bantları üreten bir marka olduğu için 3 boyutlu Beyazlık ailesi oldukça ilgimi çekti. Son zamanlarda market alışverişine gittiğim her mağazada ve televizyonlarda sıklıkla İpana’nın yeni ürünü olan Perfection’a denk gelince ve özellikle 3 günde %100’e kadar lekesiz iddasını duyunca denemek istedim ve hemen aldım.