13.12.16

KOLTUK TAKIMI SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Evinizi mi yeniliyorsunuz? Odanıza en uygun koltuk modelleri hangileri karar veremediniz mi? Hangi renk ve kumaşlar tercih etmeliyim bilmiyorsanız işte size bu yazıda konu detaylarından biraz bahsedelim.

Koltuk takımı seçmek, oda tipinize uygun olan model hangisidir bunun kararını vermek gerçekten de en zor işlerden birisidir. Alacağınız koltuk takımı hem şık hem ucuz hem de oda tipinize uygun olsun istersiniz. Ancak bu üçünü bir arada bulabilmeniz epeyce zor bir süreçten geçmenize neden olur. Binlerce seçenek arasından seçim yapma işini daha hızlı ve sorunsuz şekilde halletmek istiyorsanız sizde hemen şimdi bilgisayarınızın başına geçin ve Evmanya koltuk takımı seçeneklerine tıklayın. Burada pek ok farklı tarzda ürünü bir arada bulabilir aynı zamanda ürün fiyat performans karşılaştırması yapabilirsiniz. Günlerce belki de haftalarca sürecek olan bu süreci sadece birkaç saate indirgemek Evmanya ile işte bu kadar basit.



Yaşamınızı kolaylaştıran, yaşam alanlarınıza şıklık kazandıran Evmanya’da koltuk takımı seçmek için gecikmeyin. Uygun ödeme seçenekleri ve kampanyalardan geri kalmak için Evmanya fırsatlarını kaçırmayın.



Koltuk takımı seçerken şık ve modern bir tarzı yansıtmasının dışında konforlu ve rahat bir tasarım olmasına da dikkat edin. Günlük kullanıma uygun olması açısından bu oldukça önemlidir. Ev içinde zamanımızın büyük bir kısmını geçirdiğimiz koltuklarımızda rahatça oturmak hepimiz için oldukça önemlidir. Bu sebeple bu seçimi yaparken öncelikleriniz arasında rahatlık olmalıdır. Bunun dışında diğer bir kriter ise koltuk takımınızda tercih ettiğiniz kumaş modelleridir. Genel olarak renginde takıldığımız koltuk takımı kumaşlarında asıl atladığımız konu kumaşın kullanılabilirliği… Aldığınız koltuğun takımı nasıl bir kumaşta olmalı bu asıl sormanız gereken sorular arasındadır. Koltuk eğer günlük kullanım içinse kesinlikle kumaşının kolay kiri atabilen, kolay silinir bir kumaş olması gerekmektedir. Bu günlük konfor ve rahatlığınız için oldukça önemlidir. Evmanya sizlere bu tarz kullanımlar için de bolca seçenekler sunuyor. Üstelik piyasa fiyatını çok daha altında indirimlerle. Sizde çok geç kalmadan Evmanya koltuk takımı modellerine bir göz gezdirin.

7.12.16

YOLO Dünyası için Geri Sayım Başladı!

haydar-colakoglu-yolo-uygulama

Ulaşımda En Pratik Yol O!  sloganı ile yola çıkan ve Uber’in karşılaştığı en güçlü rakip olan girişim YOLO için geri sayım başladı. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de yoğun ilgi gören şehir içi, konfor ve kaliteyi birleştiren yolculuklar sağlayan platformlara bir yenisi daha ekleniyor. Kısa süre içinde hayatımızda farklı bir yer edinmeyi hedefleyen girişimin adı YOLO.

YOLO, şehir içinde lüks segment araçlar ile şehir içi VIP taşımacılık hizmeti veren ve sektöre çok iddialı girerek diğer rakiplerine nazaran çok farklı iş modeli ve kazanç vaat eden bir mobil uygulama. Dünyada Uber modeli olarak bilinen mobil uygulamanın Türkiye versiyonu olarak planlanmış olan YOLO, uzun süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda ortaya çıkmış.