25.1.16

GÜLÜMSEMEYE DAİR ŞAŞIRTICI GERÇEKLER!




Vücut dili kullanımının en belirgin özelliklerinden olan gülümsemenin farklı çeşitleri, altında farklı anlamlar barındırıyor. Tıpkı hissederek gülümsemenin ve mutlu olmadığımız halde gülümsemenin karşımızdaki kişiler tarafından hissedilebiliyor olması gibi, nasıl güldüğümüzün de karşımızdaki kişiler tarafından algılanış biçimi farklılıklar gösterebiliyor.

8.1.16

KÖPEK MAMASI SEÇERKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ?



Hayvan severlerin bir çoğu doğru mamayı tercih edememekten şikayetçi. Bu konuda her hayvan sahibinin kendi hayvanını baz alarak uzman olması da ayrı bir sorun. Her duyduğunuz mama ismini dostunuz üstünde denemeyin. Çevrenizden duyduğunuz kulaktan dolma bilgilerden vazgeçin. Köpek Maması seçerken nelere dikkat etmelisiniz, sizin için araştırdık. Öncelikle evcil dostunuza kendinize baktığınız kadar iyi baktığınızdan emin olun. Daha sonra ise şu 3 maddeyi uyguladığınız zaman doğru mamayı seçme yolundasınız demektir.

İyi Mama Nasıl Anlaşılır ?

1. Dostunuzun bu mamayı mutlu ve huzurlu bir şekilde yemesi gerekmektedir. Bazı köpekler her mamayı tüketme eğiliminde değildir. Bu onları rahatsız ve mutsuz eder.