13.6.15

Blog Tasarımı - Tadıyorum








İsme, fikre, düşünceye bakar mısın? "Tadıyorum". Sahibi ve isim annesi Nesli Özkan. Zeki kadınları seviyorum. Zekice kelime oyunları ile kurgulanan kurumsal kimliklere de bayılıyorum.Nesli'nin kafasında olanları birazda ben şekillendirmek için resmen can attım. Nesli blogun da kendinden ve blog içeriğinden bahsediyor. Ama kısaca ben bahsetmek istiyorum. Nesli bir "abur cubur gurmesi" Yeni çıkan ürünleri tadıyor, ve kendi yorumunu da katarak blogun da sizlere sunuyor.


Bu fikirden yola çıkarak böyle bir logo tasarladım kendisine ;






Blog Tasarım - Ece Güçel



Cumartesi gününden kocaman bir "merhaba" size.
Tasarım torbamızı şöyle bir karıştırdım. İçinden güzel Ece çıktı :)


Bitireli yarım sene olacak neredeyse.. Zaman bu kadar hızlı geçmemeli.


Ece'nin blogu güzellik ve bakım blogu. Çok güzel ve özel çekilişleri ve kozmetik bilgileri ile gerçekten özel bir blog. Takipte kalın..

3.6.15

BÜTÜN SOSYAL DÜNYAYA KARŞIYIM !!!


Blogumu her gün açıyorum ve bir kelime yazmadan geri kapatıyorum. Evet baya bir birikmişlik var aslında . Çok tembelim bu ara çok, öyle böyle değil . Totomu kımıldatmak bu kadar zor gelmemeli . Oysa bilmediğiniz neler yaşıyorum,neler... Size anlatmadıkça kendimi acayip suçlu hissediyorum. Ama her şeyde anlatılmıyor işte. Üstelik Futürsuzca ( araya böyle eski kelimeler sokuşturmayı da pek seviyorum ) hayatını ortaya dökebilen insanlar doluyken ortalık, benim kaçak dövüşüyor oluşumdan dolayı üzgün müyüm?  Evet üzgünüm. Ama sanal alem beni çok baydı be dostlarım.. Blog ortamını ciddi seviyorum ama, Ah şu cep telefonları, instagram , facebook, twitter ...baş belası....


Uzun süre mesela Facebook kullanıcısı olmayı red ettim. En geç ortamına dahil olanlardanım. Amerikada ki çocukluk arkadaşımı bulmaya girdiğim dünya, beni şimdi boğazıma kadar batağa sapladı.. Silsem silemiyorum. İnsanları silsem olmuyor. Okusam olmuyor, okumasan hiç olmuyor. Her gün zilyon tane doğum günü kutlamaktan, insanların özelinin içine girmekten, her şeylerini öğrenmekten. Ne yediler ne içtiler, kimle nereye gittiler bilmekten öğğ geldi..Üstelik eşimi de bütün aslalarına rağmen bu işe çektim:) Ben battım sende bat ...Amerikalı arkadaşımı buldum mu? Evet ne işine yaradı? Hiç işte her gün ne yapıyor ne ediyor biliyorum. Dünya küçük kardeşim.. Keşke bu kadar küçük olmasaydı !!!