23.9.14

Blog Tasarımı - Takma Takılma



"Header kısmımda eğer "her şeyden konuşmalı"da ki kız figürünü bakır renk saçlı olarak uygulayabilir miyiz ,Header ı çok beğendim,özellikle de 'geriye bakma' yazısı hayat felsefemle birebir uyuşuyor,sizi yormayacak şeyler istemeye çalışıyorum,yalnız tasarımları görünce çok hoşuma gitti,kendimi tutamıyorum :)) Alışverişkolik,eğitim delisi bir insanım bunlarla ilgili bir şeyler eklenebilir mi?Topuklu ayakkabı aşığıyımdır, küçük bir ikon da olsa eklenebilir mi?"

Evet bir blogumuz daha taze bitti. Nida benden blog isteğini bu sözlerle anlatmıştı.

Bende düşündüm taşındım Nida için bu headerı yaptım. Sanki bana en doğru onu anlatan görsellermiş gibi geldi. Nidaya yaptığımı gösterince, Nida'nın yorumunu beklerken yorum oğluşundan geldi:)-
Yalnız headerı oğlum gördü "anneciğim sana bak"dedi

Benim için gayet yeterli bir cevap :)

Kızın çorabını, ayakkabısını dolgu ayakkabısını attık yerine topuklu ayakkabı koyduk, blogun side barlarını sosyal butonları, devam logosunuda ekledik ve bitirdik. Nida çok şeker bir bayan, blogunu takibe almayı unutmayın. Sizinle paylaşacak çok şeyi var. O "takma takılma" diyor ama siz bence ona "takın ve takılın":)

21.9.14

YAVRU KEDİ BAKIMI - YAVRU KEDİ NASIL BESLENİR.



Bundan 3 hafta önce, arkadaşım çocukların elinden bir kedi yavrusu kurtarmış. Çocuklar 3 günlük kedi yavrusunu almış, leğene su koymuş içinde yüzdürmeye çalışıyorlarmış, yani anlayacağınız öldürme çalışmaları..Hemen yavruyu aldığı gibi kurutmuş. ama ne yapacağını bilmediği içinde beni aradı, bende getirmesini söyledim. Annesinden ayrılan yavrunun henüz gözleri açılmamış ve göbek bağı duruyordu yani tahmini üç günlüktü..

Her zaman başınıza gelebilecek bir olay, belki bir gün sizinde karşınıza annesini kaybetmiş veya çocukların elinde ölmek üzere bir kedi yavrusu çıkabilir. Böyle durumlarda panik yapmayın.

11.9.14

Blog Tasarımı - Life Style Of Siri






Kendime bir kedi delisi arkadaş daha buldum ve çok mutlu oldum. Oturduk birlikte blogunun olmasını istediği haline getirmeye çalıştım. Bir kedicik bulmuş, pekte sevimliydi. Onu bol bol kullandık, Siri'nin sevgili şirin bir maskotu var artık.Sade göz yormayan, pembeli ve kedili bloguyla blog dünyasında başarılar diliyorum. Yazılarını kaçırmayın derim. Paylaşımları gezdiği gördüğü yerler size ilham verecek türden.

Sevgiler..