21.8.14

Kedili Baharat Takımı Çekiliş Sonuçları

Sağlık sorunlarım nedeniyle bir haftalık gibi bir gecikmeden dolayı öncelikle özür dilerim. Bu akşam oturup çekilişi yapmak için liste yapmaya başladım. Aklımda aslında blogu olmayan ve yanlış link vermiş yada sadece çekiliş için blog açmış kişileri elemekti. Ama ilk çekilişim olması ve kimseyi kırmak istemediğim için, bütün katılanları linklerini incelemeden ama izlemeye almadığım blogları izlemeye alarak onları da tanımak istediğim için herkesi dahil ettim:) 43 yorum ve 43 katılımcı ile işte kazanan kişi Seher Aydın.
Olur da kazanan kişiye ulaşamazsam diye birde yedek belirledim.

Kazanan: Seher Aydın
Yedek: Reyhan Karahan
http://www.cekilisyap.com/kedili-baharat-takimi-cekilisi-1

Mailime iletişim bilgilerinizi gönderirseniz.
En kısa zamanda hediyenizi göndermek isterim.




11.8.14

Kedili Baharat Takımı Çekilişim

Bir seneyi geçen süredir blog dünyasındayım ve bir çok çekilişe katıldım ve baya da hediye kazandım:) Çok heyecanlı oluyor gerçekten ve seviyorum çekilişleri. Şimdi sanırım çekiliş sırası bana geldi de geçiyor. Benim çekiliş teması neyle ilgili olabilir?  tabi ki.. Kedi...:) Hatta bunu gelenek haline getirip her ay bir kedili ürün size hediye edebilirim. Bu 3'lü sevimli takımı gördüğüm anda vuruldum. Birini hediye etmek için diğerini kendim kullanmak için aldım.. Ben şeker kahve ve tuz için kullanıyorum:) Hepsi aynı boy. Umarım kazanacak kişide severek kullanır.

Çekiliş için iki şartım var o kadar.
1. Benim takipçim olmanız.
2. Blogunuz da çekilişimi duyurmanız ve linkini yorum bölümüne kopyalamanız.
 mailinizi yazmayı unutmayın ki size ulaşabileyim..

Bitiş Tarihi: 15 Ağustos 2014

Hadi kedili çekişler başlasın....:)
Bol şans..

8.8.14

Siz kuru bir ekmeğe bu kadar sevindiniz mi?




Kuru bir ekmek için yapılan mücadeleyi görüyor musunuz?
Biz ise poşet poşet çöplere ekmek atan bir milletiz. Lafa gelince çok insan çok merhametliyiz. Ama sadece lafta öyleyiz. Önümüze konulan yemeği beğenmez ağız burun eden çocuklar yetiştiririz.Doyumsuz ve aç gözlüyüz. Bizim karnımız toksa, kimse umurumuz da olmaz. Elbiseler ve makyaj malzemelerine verilen paraları çok ucuz görür ama bir can doyurmak için verilen 50 TL. acırız.:(

Çok kötü insanlarız biz.. Nasıl rahat yataklarımız da uyuyoruz şaşıyorum..

Bu mama sadece 39 TL.
http://www.hepsiburada.com/liste/ecodog-yetiskin-kopek-mamasi-15-kg/productDetails.aspx?productId=ptpetfoodeco15&categoryId=60000839&SKU=PTPETFOODECO15

Gönüllüsü olarak çalıştığım 102 can'a baktığım Alemdağ'daki barınağımız için her ay düzenli sabit bir paket kuru mama(15kg.luk/55-60 tl.lık) bağışında bulunacak meleklere ihtiyacımız var.Önceliği klinik tedavilerine verdiğimiz için mama alacak bütçeyi bulamıyoruz ve maalesef kuru ekmek yemek zorunda kalıyorlar.Kendinizi lütfen onların yerine koyun her gün kuru ekmek yediğinizi düşünün.Şimdi bunu okuyan herkesden ellerini vicdanlarına koyun ve kimseye dokunmayacak her ay bir paket mama bağışınızı bekliyorum.Ne olur sabit bağışçımız olun sadece her ay bir paket mama(fazla değil 55-60 tl) ki bizde önceliği tedavilere harcaya bilelim. Her ay internetten adresimize bir paket kuru mama yada dernek hesabımıza mama bağışında bulunabilirsiniz.

Banka:Yapı kredi bankası şişli şubesi 
Şube kodu: 083 
Hesap No: 083-84575883 
Hesap adı:Sokak hayvanlarını koruma ve kurtarma derneği iktisadi işletmesi. 

Barınak Adresi: Nişantepe mah.Fabrikalar sok.
No:4 Alemdağ-Çekmeköy/İstanbul
 —


4.8.14

Siz hiç roka yiyen kedi gördünüz mü?:)

Teocan  tombik ve obur oğluşum roka delisi:)
Rokayı elimde görür görmez yemek için ağlıyor resmen...:)