29.3.14

Google Friend Connect aslında çalışıyor..Ama formülü var tabi...:)

Gfc yani namı değer Google Friend Connect gitti gidecek sinyallerini veriyordu. Bir haftadır sanırım Gfc'nin "Bu siteye katılın "butonu çalışmıyor. Bu nedenle kodlar yazılıyor, yeni bir buton ekleniyor falan. Bende baktım iyi bende bir buton yaparak ekliyeyim bari dedim ve ekledim.
Ama buradan blogu izlemeye alsalar bile beni, benim izleyici listemde görünmüyorlar..

Ama az önce fark ettim ki aslında Gfc çalışıyor:) 
İzlemek istediğiniz blogları yine takibe alabilirsiniz ama bu sefer bir tıkla değil üç tıkla..
Şöyle:

Takip etmek istediğiniz bir siteyi açıyorsunuz.. Ben bir tane buldum:)

Myreal blogunu takibe almak istiyorum ve gfc'nin " Bu siteye katılın" al butonuna tıklıyorum.


Sayfamız açılıyor..  " Daha fazla seçenek" yazan yere tıklayın..


Blog Tasarım - Selen'in Evcilik Hayatı




Blog tasarımını yapmak için özel sebeplerim nedeniyle çok fazla beklettim kendisini. Anlayışı ve sabrı için teşekkür ederim. Sonunda başlayarak bir kaç gün önce biten blogunda kırmızı rengi çok sevdiğini söylediği için bol bol kırmızı kullandım. Header aşamasında iken ben çiçek, böcek ve başka başka şeyler koyarken, Selen bana hamile olduğunun müjdesini verince, artık aramama gerek kalmadı :)

5 haftalık anne adayı arkadaşıma Allah'tan sorunsuz bir hamilelik ve kolay bir doğum nasip etmesini diliyorum:)
Blogunu güle güle kullan, sevgiyle kal..



28.3.14

Blog Tasarımı - Şuh-i Fidan


Uzun bir aradan sonra tekrar size yazmak için aslında can atıyorum, ama kaç defa yazdıklarımı sildim inanamazsınız. Kelimeler kafamda ama yazdığımda hep anlamını yitirdi. Hayatımda pek çok iyi kötü zaman ve olay geçti, şimdi arkama baktığımda o nahoş olayların içinde hatırladığım çokta güzel insanlar olduğunu biliyorum. Demek ki ne yaşanırsa yaşansın, iyi veya kötü insanları unutmuyoruz.
,
Çok zorlu bir aşamadan geçerken, blogunun güzelleşmesini isteyen bir insanı çok beklettim, diye kendimi yerken..Bir sabah kendimi zorlayıp sabahın erken saatinde kalkıp bilgisayarıma geçtim. Bloglarını güzelleştirmemi isteyen kişiler bana kendini anlatırlar, nasıl bir şey istediklerini falan söylerler, her kelimelerini dikkatle dinleyip, onların gözünden bakmaya çalışıyorum dünyalarına.. Sevgili Fidan ile de böyle bir konuşmada, kendini anlattığında, nasıl güzel bir hayat yaşamış ve ne kadar dolu dedim. Bana göre bile her anı çok özel ise o ne kadar mutluydu bu yaşamında ve onu anlatmak zor olacak derken, kafamda bir ışık yandı ( siz ne derseniz deyin ama o ışık benim için ilahi gerçekten:)

2.3.14

Sipariş kedi yataklarımız bitti:)

Bu hafta ki kedi yataklarımızı cuma günü bitirdik. Necla ablanın ellerinden çıktılar, Eylül düz polar istediği için ona düz renk yapıldı. Birisi annesin köpeği "Karamel" için, büyük boyut, diğeri teyzesinin kedisi için:) Necla abla birde fiyonk yaptı süsledi yataklarımızı. Düz renkler gerçekten şirin oluyormuş. Pazartesi yola çıkıyorlar, şimdiden patilere üstünde iyi mışmışlar:)
Paşa mankenlik yolunda ilerliyor. Her yapılan yatakta yarım saat kestirmeden bırakmıyor:)
Kedi Yataklarımız 30 TL.dir. Sipariş alınır:)