29.4.13

CART KOMBİNİ , CURT KOMBİNİ




Bir kombindir gidiyor.. Nereden girdi insanların hayatına  ve nasıl çıkar bilmiyorum ama. Sinir oldum ben. Bu işi  bilen, anlayan işi moda olan insanları anlarım da.. Şu bloglar da ki üstüne bir şey geçiren kombin yaptım diye çıkmıyor mu hasta oldum..Yok bu günün kazak kombini , çart kombini curt kombini diye fotoğraf çektirip koyuyor. Giyinmişsin işte, bildiğin kazak, millet birde altına bir yorumlar döktürüyor, komedi....

27.4.13

Tarçın youtube da...


Tarçınla ve oyuncağı pembe:)

26.4.13

EN NEFRET ETTİĞİM EV İŞLERİ...ASLINDA HEPSİ


Temizlik yapmaktan hiç hoşlanmıyorum. Ama mecbur yapıyoruz:) Ama en sinir olduklarımı yazmak istiyorum size..

Bulaşık Makinesine Bulaşık Yerleştirmek : Kirlileri makineye doldurmak tamam, ama çıkarıp  yerleştirmekten nefret ediyorum. Bir de benim gibi iğrenç yıkayan bir makineye sahipseniz, hepten sinir bir durum. Yıkanmayanları tekrar yıkamak:)

Ütü yapmak: Ütü diye bir alet neden icat edilmiş ki..  Bırak buruşuk kalsın:) Erteleyebildiğim kadar erteleyip, uzatabildiğim kadar uzatıyorum ütü yapma anlarını, birikiyorda birikiyor. Son çare artık kalkıp ütülüyorum..Keşke hiç yapmak zorunda kalmasam:)

Cam silmek: Hiç ama hiç hoşlanmıyorum.. Hele bir de silip yağmur yağıyorsa üstüne... Aman ya.Tamam silinince pek güzel oluyorlar ama, çok sıkıcı ya.

25.4.13

Happy Box 2 - Oceciklerim blog hediyelerim geldi:)


Melodram ve Oceciklerim bloglarının yaptığı iki hediyeleşme etkinliğinde de çekilen kura da Elif Nur ile birbirimize çıktık:) Şaşırtıcı bir durumdu, ilk ne yapsak diye düşündük sonra iki kutu yerine tek kutu yollama kararı alarak hediyelerimizi hazırladık...Aynı gün kargoya verdik...

Oceciklerim Blog dünyasına girdiğim sıralar da ilk keşfettiğim  bloglardan biriydi. Makyaj yapmayı çok sevmesem de, kozmetikle çok aram olmasa da Ojelere gerçekten bayılıyorum. Mutlaka sürerim. Öyle nail art falan bilmem, ama baya ocem (ojem) var:) Elif Nur Blog'un da her hafta bir oje etkinliği yapıyor. O hafta seçilen renk ojeden sürüp, fotoğraf yoluyor takipçileri. Henüz ben katılamadım. Birine katılayım dedim. O günde narçiçeği oje rengiydi, bende o renk yoktu:) etkinlik bittikten sonra sayesinde 2 tane narçiçeği oje aldım..:)

Tarçının yeni evi.

Her eve bir kedi lazım gerçekten, neşe kaynağı.. Tarçınla hayat daha eğlenceli geçmeye başladı benim için.
Çok meraklı benim kızım, bulaşık yerleşirken  içini kontrol diyor, her elimi attığım şey onun için eğlence kaynağı.. İkeadan aldığımız oyuncaklar sonunda işe yaradı. Artık onlar Tarçının oyuncakları.. Bütün gün onlarla boğuşuyor.. Elektrik süpürgesinden çok korkuyor. Hemen yatağın altına girip, ben süpürene kadar oradan bizi izliyor.. Vileda ile yerleri silerken, peşimde koşturuyor, biz nereye o oraya:)






Bir kaç gündür kızıma kedi evi arıyordum, içine girip uyusun diye. Kutudan bir yatak yapmıştık kendisine, içine de babasının çok sevdiği polar battaniyesini sermiştik. Babası, battaniyemi isterim diye tutturunca, çıktık alışverişe... Şöyle perdeli merdeli süslü bir şey olsun diye bir kaç yere baktık. Beğenmedik.

Dün gittim, Eminönü'nde Kuşçular çarşısına, ve aradığımı buldum.  Bu cici evi aldım , geldim..35 TL fiyatı .. Dün sanki ona alındığını anlamış gibi, girdi içinde oynadı falan, ama gece baktım yine kutusuna gidip yatmış.. Bugün de kutuyu yok ettim, evine alışsın diye:)

Boynuna da bir çanlı bir tasma astık, artık evin içinde kaybetmiyorum kendisini..

23.4.13

Header - Umut Işığı , Şebnem's Blog sahiplerine headerları ulaştı...

Yaptığınız bir şeyle birilerin mutlu olması ne güzel bir duygu..
Bu blog headerlarıyla birilerini mutlu edebileceğimi hiç düşünmezdim.. Ama var, evet.. Hala ufacık şeylerle mutlu olabilen insanları görmek harikaymış..








19.4.13

Header - Pink Heartt

Bir ara yaptığım headerlar sahiplerine ulaştı.
Bugün de iki yeni bir blog arkadaşım da header isteyince, onunkileri de hazırladım..

İşte yeni header'ımız




18.4.13

Kedime isim annesi arıyorum:) ( İsim bulundu - Tarçın)


Bu küçük hanıma dünden beri isim bulamadık:)
Bende blogdaşlarımdan yardım isteyeyim dedim..
Eşimin beğendiklerini ben beğenmedim. Benim bulduklarımı o beğenmedi:)

Bu güzel kıza ne isim önerirsiniz?

Şu an aklımızda şu isimler var ama  daha şirin bir isim gelirse hayır demem yani:)
Susam
Mini
Kofi
Şeker

Edit: Evet, isme karar verdik  Susam ve Tarçın arasında gidip gelirken..Bizde en çok Tarçını sevdik:)

Teşekkürler, güzel yorumlar için:)


17.4.13

BENİMDE BİR KEDİM VAR ARTIK:)

Bugün markete giderken, çöplerin yanında bu kız peşime takıldı:) Biraz mıncıkladım. Etrafa bakındım, ama anne kedi, falan görmedim. Biraz başında oyalandım.. Sonra kucağıma aldım, marketin önünde duran elemana sen buna bak abisi azcık dedim. Girdim süt de aldım:) Çıktık geldik evime.. Anlayacağınız artık bir sarı şekerim var.. Gerçi kız dedim ama sanırım kız.Fotoğraflarda bana pek poz vermek istemedi, üstelik büyük çıkmış ama değil, sanırım 3 haftalık falan.. Daha 6 saat oldu ama , şimdiden beni annesi olarak benimsedi sanırım. Omuzum da uyuyor, mır mır... Banyo da yaptık, misler gibi kokuyor...

Artık bir kedim var:) Yupiii

Mandallardan Ayna


Bunları yapan kişilere hayranım. Nereden akıllarına geliyor bilmiyorum. Bakar mısınız. 20 Mandal ve bir yuvarlak karton, beyaz sprey boya ile harikalar yaratmışlar.

En kısa zamanda bunu denemek istiyorum..
Eski mandalları ne yapayım diyenlere için, alın size tasarım:)


14.4.13

Oyuncak Hayvanları Değerlendirme


Evinizde ufaklığın artık oynamadığı bu tür hayvancıklar var ise, sizde bunları değerlendirebilirsiniz .
Kavanoz kapaklarını ve hayvanları aynı renk boyamışlar ve kavanoz kapağına yapıştırmış.
Kavanozların içine ise çocukların boya kalemleri, makasları, yapıştırıcıları ile doldurmuşlar..

Beğendim...

13.4.13

Hediyeleşme Etkinliği Hediye değiştirme etkinliği oldu !!!!

Cadının Kozmetik Kazanı Blog'un sahibesinin düzenlediği Gizemli Kutu etkinliğinde herkes kutularını birbirine yollamaya başladı.  Bildiğiniz gibi blog'un sahibi İlke ile eşleşmiştik. Benim gizemli kutumda dün öğlen saatlerinde geldi. İlke, paketi çok iyi sardığını, açmak için zorlanacağımı söylemişti. Paket'in fotoğraflarını çektikten sonra elime bir makas alarak, kırt kırt açtım hediye paketimi, gerçekten de iyi bantlamış, açarken kutu kendini dağıttı:) İçinden bir sürü hediye çıktı.. Hepsini tek tek inceledim,ve gördüğüm şu ki Sevgili ilke, bir önceki kutu eşleşmesinde Süslü ve Pembe Dünyamdan aldığı hediyelerin yarısından çoğunu, hediye kağıdını bile değiştirmeye gerek duymadan şekerler de dahil bana yollamayı uygun görmüş. Kendisine teşekkür ederim.

Blogunda az önce benim kutum için şunları yazdı : "

Güzel bir Cumartesi'nden merhabalar...
Eşleştirmelerini şurada açıkladığım Gizemli Kutu etkinliğindeki eşim SHEMELLON'du. Eşleştirmeden kısa zamanda önce tanıştığım ve bu kısa süreçte çok sevdiğim arkadaşlarımdan biri olan Shemellon, bana çok güzel bir kutu hazırlamış. Kutum taaa geçen hafta geldi fakat iş yoğunluğum, hafta sonu ailemin yanına gitmem sonra onların buraya gelmesi derken bir türlü fırsat bulupta özenle hazırlanmış bu kutuyu paylaşamadım. Kutuya gösterilmiş olan hassasiyet ve özen o kadar belliydi ki en azından eşdeğer saygıyı görmeliydi!


ADMİN PANPA


Kozmetik , moda ,zart zurt bloglarından bıktı iseniz benim okurken çok eğlendiğim bir blog tanıtmak istiyorum size:)
İsmi Admin Panpa.. Kendisi hem yazıyor hem çiziyor, hem güldürüyor ve düşündürüyor.
Daha ne olsun..Bu kadar gerekli gereksiz blog arasında, biraz da gülmek isterim derseniz mutlaka uğrayın:)
Ben onun yazdıklarına bayılıyorum..

Favori yazılarım:
http://adminpanpa.blogspot.com/2013/03/seviyom.html
http://adminpanpa.blogspot.com/2013/03/odun-seven-kizlar-dernegi.html
http://adminpanpa.blogspot.com/2012/11/bakis-acisi.html

Hediyelerim - Melike Ünver Art & Craft çekilişinden gelen hediyem..


Çekiliş blogumda yayınlamak için bir çok blog geziyorum. Bu gezilerim sırasında kendilerini keşfettim.
Melike Ünver Art & Craft adından da anlaşıldığı gibi, Melike Hanım'ın kendisinin tasarladığı birbirinden güzel hediyelik eşyaları tanıttığı bir blog. Neler yok ki.. Seramik vazolar, dikiş kutuları, Kapı süsleri...Hepsi birbirinden güzel...Blog'un da bir de çekiliş düzenlemiş, ben 10 nisan çekilişin son günü katılma fırsatı yakaladım. İyi ki de yakalamışım. Kendisinin elleriyle yaptığı bu güzel kutuyu kazandım..




Melike Hanım daha kazandığımın gün  hediyemi postaya vermiş. Bugün elime ulaştım.Ne hız değil mi?:) Hediyem hemen aynamın önünde yerini aldı, ve yaptığı kutuya gerçekten bayıldım..Ellerine sağlık..İçine birde kahve davetini içeren not yazmış, çok mutlu oldum.. Gerçi kendisi Bahçeşehir uzak demiş ama, gönüller bir olsun. Belki bir gün yaptıklarını yakından görme imkanım olur.

Sizde onun yaptıklarını görmek ve almak isterseniz, Bahçeşehirde ki Melike Ünver Art & Craft Atölyesinde ki yerine uğrayın derim..

Hediye için tekrar teşekkürler..



11.4.13

TIMOTHY GREEN'İN SIRADIŞI YAŞAMI - THE ODD LİFE OF - DRAM, FANTASTİK


Vizyon Tarihi: 01 Mart 2013

Fantastik film sevdiğim için dün gece Timoty Green izlemek istedim. Stanleyville isimli küçük bir kasabada yaşayan Cindy ve Jim Green (Jennifer Garner - Joel Edgerton) çiftinin bir türlü çocukları olmamaktadır. Bir gün, bebekle ilgili tüm dileklerini yazıp bir kutuya koyarlar ve arka bahçelerine gömerler. Kısa süre sonra, fırtınalı bir gecede evlerinde beliren Timothy isimli bir çocuk çiftin yaşamını girer.

8.4.13

Hediyelerim - Karabulut.co blog'undan kazandığım kupam geldi.


18 Mart tarihinde Karabulut.co dan kazandığım kupam bugün geldi. Üstüme kendi yaptığım ismimin olduğu logo basılmasını istemiştim. Kutusu da kendisi de çok güzel..

Teşekkürler Karabulut.co

HELP ME...


2 ay içinde her gördüğüm her blogu listeme ekleyen ben, şimdi de beğenmediklerim den kurtulmak istiyorum ama kurtulamıyorum..
Her gün google reader sil diyorum. Sildim diyor. Yalannnnn....
3 dk sonra bakıyorum aynı bloglar yine listede..
Elime yapıştılar, nasıl kurtulacağım ben :)

5.4.13

CENNETİMDEN BAKARKEN - THE LOVELY BONES - DRAM,





Çok tatlı  Güler adında komşum var. Apartmanda kapılarımız birbirine bakıyor. 2 gecede bir komşular toplanıp, onda bunda şunda kahve içemelerindeyiz..Güler ile arada kitap değiş tokuşu yapıyor, birbirimize izlediğimiz filmleri tavsiye ediyoruz. Gerçi o benim gerilim yüklü kitaplarımdan tırsıyor, ben de onun aşk kokan kitaplarında sıkıntıdan patlıyor olsam da yinede güzel olan şeyleri paylaşıyoruz.Sonra görüş bildiriyoruz..Geçen akşam bana söylediği filmi ertesi günü izlemek istediğimde, filmin ismini yanlış anlayan ben bir gün boyunca, Cennetten Bakan Melekler, diye arayıp filmi bulamayınca, sonunda sorup doğrusunu öğrendim. "Meğer Cennetimden Bakarken" miş. Eh yaklaşmışım değil mi?:).

ÇOK GEZEN, ÇOK BİLİR...

2 haftada bir annemi ziyarete gidiyorum, avrupa yakasına, doğru uzun bir yolculuk yapıyorum biliyorsunuz. Size daha önce otobüsteki kurtlu teyzelerden bahsetmiştim.. Bu sefer 4 lü koltukta 3 teyzenin yanına oturdum.Ama bu teyzeler normal hatta, fazla akılları başlarında, okumuş kokoş teyzelerimiz dendi . Aralarında bir muhabbet bir muhabbet. Her konuda konuştular neredeyse.. Anladım ki bu 3 teyzemiz, Eyüp camisini gezmeye gidiyorlar.Ama bindikleri otobüsün Eyüp semtinden geçtiğini yeni keşfetmişler.. Sanırım bir arkadaşları söylemiş.Aralarında bir dialog geçti ve  ben yarıldım..

3.4.13

BUMERANG SÜPRİZİ

Az önce, kargo geldi. Üzerinde bumerang yazınca şaşırdım gerçekten. Bumerang'ın bir şey yollayacağını hiç düşünmezdim. Meğer, bumerang sistemini en iyi anlatan blog  olduğum için bu hediyeleri kazanmışım..Hatta bu ara, bumerang'ın bir şeyde kazandırmadığı gerçeğini düşünüyordum. Gösterimlerde tahmini kazanç miktarı yazıyor ama onu kişiye ödemiyorlar.. Bunun ne olduğunu bilen varsa yazsın lütfen:)

Hediyelerim - Kozmeoptik.com dan krem kazanmışım..


Cicileydi'nin yaptığı çekilişe katılmıştım. 3 kişi 3 kremden birini kazanacaktı. Talihlilerden biri ben olmuşum. Hangi kremi kazandım bilmiyorum ama sevindim. Umarım şu vichy thermaldir hediyem..Değişik ürünler denemek hoşuma gidecek..

Çekilişi yapan sponsor ve cicileydi arkadaşıma Teşekkürler

Edit: 8.04.2013 Hediyem geldi. Gerçi 40 ml olanmış ama olsun:)

2.4.13

Hediyem İzmir Yollarında...



3 tane hediye kutu etkinliğinin İlki olan Gizemli kutu etkinliğinde eşleşmeler-imiz yapıldı.
Ben sevgili İlke ile eşleştim. Ve bugün hediyesi Şirinyer / Buca İzmir'e doğu yola çıktı..
Umarım beğenir, ve mutlu olur..:)